Domů Diskuze Články Tipy SNOW tour 2022/23: Gurgl – diamant Alp s nápadem [článek]

Tipy SNOW tour 2022/23: Gurgl – diamant Alp s nápadem [článek]

13.12.2022 18:31:44 #1 

Alpy momentálně nabízí velmi dobré lyžařské podmínky a nijak tomu není ani v rakouském Gurglu. I když tento areál leží až na konci Ötztalského údolí za známým Söldenem, rozhodně nepatří mezi žádné odpadlíky, právě naopak, dokonce se mu přezdívá diamant Alp. Kromě přehledných sjezdovek stojí za vyzdvihnutí i tamní nápadité restaurace.
Odkaz na článek

15.12.2022 12:31:02 #2 

Gannicus muž

Dobrý den,

chtěl bych Vám poděkovat za krásný článek a mohu jen potvrdit, co popisujete. Letos v březnu 2022 jsem byl v Söldenu lyžovat na 7 dní a poslední 2 dny jsem zkusil nedaleký Obergurgl/Hochgrugl a bylo to tam přesně jak v článku uvádíte, naprosto úžasné místo :-), o kterém jsem dříve neměl tušení. Horní dřevěná restaurace je přesně v rakouském horském stylu s kožešinami a dřevěným obložením a skvělou kuchyní :-P. Jedním slovem – bylo tam nádherně.

Lyže Fischer RC4 SC WS, které máte na sobě, jsem v říjnu doporučil své přítelkyni, které si objenala z Německa a už jsme je stačili i vyzkoušet v listopadu na Hintertuxu, ale tak krásné položení do oblouku jako Vy na nich zatím nemá. ;-) V únoru nás čeká Alta Badia, tak snad to splní naše očekávání.

Přeji Vám krásné Vánoce, hodně zdraví a spustu dárků pod stromečkem.

Vašek

Fotky

27.12.2022 20:13:56 #3 

Andrea Drengubáková

>> #2, Gannicus, 15. 12. 2022 12:31:02

Dobrý den, Vašku,

děkuji za milý komentář :) Fischerky budou jinak jezdit skoro samy, já teď přešla ještě na kratší radius, takže se to do oblouku pokládá ještě snáz :) Jinak Alta Badii vám upřímně závidím, tam jsem lyžovala jednou, ale vzpomínám na to dodnes – nejen na lyžování, ale i na výbornou kuchyni, kterou je Alta Badia proslulá. Užijte si to tam a třeba se někdy někde na kopci potkáme! Přeji hodně zdraví a co nejvíc oblouků v Novém roce, Andy

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy