Skiareály nejhorší sezóna - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Hospoda Skiareály nejhorší sezóna

Skiareály nejhorší sezóna

02.04.2023 20:13:56 #1 

Boryš

Nejhorší sezóna skiareálů

Článek na iDnes a dnes také v TN na Nově. Si provozovatelé stěžují že lidi moc nejezdili a hlavně že neutráceli, že si vozili svoje svačiny…

02.04.2023 20:35:56 #2 

PetrAT muž

Ty svačiny jsou pravda
Lidi postávali dole pod svahem a svačili, čaj v termosce
Dlouhá fronta k bufetu se stala minulostí
Ale na to jak vyletěla cena jízdného , tak lidí bylo letos hodně

03.04.2023 07:51:18 #3 

oblouk

Jsem zvědav jak provozovatelé zareagují, pokud se tržby opravdu snížily.

Myslím, že se obměňuje klientela a mladým, víceméně nelyžařským rodinám, ceny nevadí… Všude kam přijedu se obouvám do lyžáků v půjčovně-lyžařské škole a mám tudíž příležitost pozorovat cvrkot. Je úplně běžné, že rodina se dvěma dětmi bez mrknutí oka „vyplázne“ na Mísečkách za půjčení lyží a dvě hodiny školy pro dvě cca pětileté děti pět tisíc Kč. Pak si zajdou na něco dobrého :-) … Dvoudenní závody v Bílé (nejlevnější ubytování, závodní permice, jídlo na ubytování…) vyšly na šest tisíc Kč na osobu… Letos poprvé jsem několik závodních nebo tréninkových dnů strávil přešlapováním v cíli s termoskou a chlebem v batohu – hlavně cena permice…

Řada mých přátel, skalních lyžařů a zdaleka ne jen starců si velmi rozmyslí kam, kdy a zda vůbec půjde lyžovat.

Nikdy nikdo nikoho nenaučil lyžovat - každej se to musí naučit sám. Dá to ale čím dál víc práce - a bolí to.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy