Sporten Iridium. (strana: 2)

07.08.2011 17:13:09 #31 

Yrkki

>> #29, Brkoň, 06. 08. 2011 06:40:40

Už sám výskyt slalomek od Sportenu na jednom kopci v tak hojném počtu (slovy dva páry!!!) je nanejvýš podezřelý- Viděl jsem koně blít , hada chcát a letadlo po zábradí couvat..... Až se mi rozlepí moje AHV 06, napíšu o tom sem do dikuze.

Стою на асфальте я в лыжи обутый. То ли лыжи не едут, то ли я ебанутый.

08.08.2011 14:10:51 #32 

oblouk muž

>> #27, Mulysek, 05. 08. 2011 21:56:57 >> #29, Brkoň, 06. 08. 2011 06:40:40 >> #30, Dr. THC, 07. 08. 2011 01:05:55 >> #28, Martin430, 05. 08. 2011 23:22:59

Kromě Marina430 jste se tu, najednou, jak na povel, vyrojili vy ostatní se zcela novými přezdívkami – a řekl bych, že i moc dobře předem víte, jak budete vzájemně reagovat :-). Odpovím k lyžím Irridium k tomu co připomínáte:

• reagoval jsem na výzvu jak se mi na nich jezdilo a to popravdě, že báječně (ostatně stejný hodnocení pohody na nich dáva i Láďa Pokluda a několik dalších výtečnejch lyžařů)
  • psal jsem také zřetelně, že se jedná o sendvič (což odpovídá tomu, co jako známku kvality uznává i Martin430)
  • to, že ten sendvič není navíc s titanalem ještě pořád neznamená, že by to nemohla bejt kvalitní, pohodlná a univerzální lyže (zejména pro lehčí váhy…)
  • proč se mi na nich tak dobře jezdily krátký i dlouhý oblouky nevím, mohlo a nemuselo to být proměnlivým radiusem, měkkostí lyže…- to nezkoumám a mohu se tomu rovněž usmívat :-)
  • topsheet se může a nemusí libit, jeho odolnost je ale jistě dobrá – soudím tak podle toho, že ty co mám k dispozici jezdily pod desítkou hodně razantních jezdců i šlapalů si po lyžích… :-).

Každý pochybovač a kritik si ty Irridium může ode mne kdykoli půjčit – což jsem tady ostatně už uváděl… :-)

K těm rozlepeným slalomkám vím nejvíc já, protože to byly moje a byl to, pokud vím, jediný takto postižený pár :-). Stalo se mi to ve Velkém Meziříčí a vědělo o tom jen několik málo nejbližších – takže ti co to tu připomínají k nim zřejmě patří :-). Stát by se to nemělo, to je jasný… V pondělí jsem to do firmy telefonicky ohlásil a lyže poslal, ve středu mi DHL přišly s omluvou nové. Nepříjemná byla jen nutná demontáž a montáž vázání… Ke kvalitě AHV06 a 07 jen tolik – už leta na nich závodí Láďa Pokluda, dva roky (na základě jeho zkušeností s nimi) i já a Jura Tacinec a všichni je považujeme za jednoznačně konkurenceschopné a dobře porovnatelné se všemi možnými jinými značkami (což potvrzují o výsledky závodů masters)… To jsou fakta, nikoli doměnky.

Sporten je česká značka a už jen proto ji chci propagovat a rád pro ni udělám co budu moct. Mou základní podmínkou při této snaze ale vždycky bude sdělovat lyžařům s čistým svědomí jen to, o čem jsem přesvědčen.

A ještě něco – nikdy se nesnížím ke lhaní, vymýšlení a pomluvám jiných značek – a to ani v náznacích. Je to hloupoučké, zejména je-li pisatel přímo zainteresován na jiné značce…

Nikdy nikdo nikoho nenaučil lyžovat - každej se to musí naučit sám. Dá to ale čím dál víc práce - a bolí to.

08.08.2011 16:46:34 #33 

Martin430

>> #32, HOnza, 08. 08. 2011 14:10:51

Jak se do lesa, tak se z lesa …

Cit.: A ještě něco – nikdy se nesnížím ke lhaní, vymýšlení a pomluvám jiných značek – a to ani v náznacích. Je to hloupoučké, zejména je-li pisatel přímo zainteresován na jiné značce…

Potrefená husa se vždycky ozve

Nazdárek HOnzo.

Tomuto odstavci moc nerozumím, ostatní uvedené nickname´s – stejně jako ty – neznám. Čili předpokládám tiše, že to je směřováno víceméně na mě.

Já jsem zde vyjádřil svůj názor na low-endové lyže české provenience. Za ním si stojím a pokud něco z toho považuješ za vymýšlení, lhaní nebo pomluvu, je mi to líto. Bránil jsem se tomu od jara, protože jsem tuhle reakci čekal, nicméně tvoje věta o tom, že jsou to nejlepší lyže pro většinu zde diskutujících mě už nenechala chladným. Uvědomil jsem si na tom diskuzním příspěvku, na který jsem reagoval, jak zmatený může být občasný čtenář(ka) fóra.

Nejhorší na světě je srážka s blbcem

To, co je napsáno na jejich firemním webu jsem označil za blábol, za tím si stojím taky. 100%. Za víc mi to nestojí.

To, co jsem označil za prapodivný (protože jsem nechtěl říct trapný) pokus za virální reklamu, je to, co se odehrává na stránkách zdejší diskuze kolem iritia.

Povídali, že mu hráli

O tvých rozlepených slalomkách sice dobře vím (zprostředkovaně), ale já to tu nevytáhnul. Byť bych silně pochyboval, že je to ausgerechnet ten jedinej kus na světě, kterýmu se to stalo, a taky že by běžnému uživateli do tří dnů dorazily zadarmo nové lyže via DHL na útraty fabriky s hlubokou omluvou.

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej

A když už o tom hovoříme, ty běžný uživatel nejsi (Btw: které jsou to přesně ty dva roky, co závodíš na těchto lyžích ?). Možná bys tu mohl veřejně říct, proč pociťuješ v poslední době vlastenecký zápal ohledně této značky a ne nějaké jiné. Já to za tebe dělat nemůžu, nebudu a ani nechci.

Ať jsem bit, hlavně když se peru.

Je mi lhostejné, co tu budeš nadále s čistým svědomím tvrdit, (taky jsem to nekomentoval několik měsíců) nicméně pokud to budu považovat za nebezpečně zavádějící pro širokou veřejnost, budu na to reagovat i v budoucnu.

Sranda musí být, kdyby na chleba nebylo

No, asi by to chtělo trošinku odlehčit na závěr. Tak mě napadnul příměr k tomu sendviči:

Může chutnat stejně dobře předpečenej rozříznutej rohlík, který je uvnitř malinko potřený kečupem, hořčicí a má tam jen dvě kolečka cibule, jako sendvič s pořádným kusem masa, dressingem, salátem a vůbec vším, co tam patří ?

Zdá se, že asi jo, pokud se bude jmenovat Exclusive a bude stát skoro to samý jako tamten druhej. A hlavně, pokud ti ho bude dostatečně dlouho někdo doporučovat, že je to to nejlepší, co kdy jed´… :o)

Tak zdárek, lyžaříci a lyžařičky.

Já vím, že moudra jsou v jiném vlákně, ale : Není všechno zlato, co se třpytí!

:o)

M430

09.08.2011 00:09:53 #34 

DarkLord

>> #32, HOnza, 08. 08. 2011 14:10:51

Vedle vycitam „lyzarce z prahy“ reklamu na Klinovec a bylo by k ni nefer kdybych tady byl potichu.

Netusim jestli Dr. THC, Brkon a spol chteji neco kazit a nebo jsi jenom moc paranoidni.

Co ale vim jiste je ze to tu SMRDI NEFER REKLAMOU a tve informace o lyzich Sporten tak vubec nemusi byt z nezaujateho pohledu.

O par prispevku vys jsem se te ptal co mas spolecneho se Sportenem. Odpoved si muzou vsichni precist vyse ve vlaknu. Do emailu jsi mi ale poslal neco uplne jineho a dost konkretniho:

HOnza – info@vl-snow.cz – vám poslal soukromou zprávu =============­========================­============

Ahoj, ptáš se na moje angažmá ve Sportenu… – to pochopitelně není na vlákno – už to, že jsem napsal o svém jednání v úterý s ředitelem firmy je víc než bych měl. Pro tebe – ano – podílím se na vývoji těch Irridium – což by měl být základ pro celou kolekci lyží – od „zelených“ po „černé“ – což je ostatně už nápovada dost značná. Ano – dohodli jsme se, že přijmou značnou část mého marketingového konceptu, který jsem jim poprvé předložil v r.2003 – a ukazuje se, že pořád není úplně aut… Uvidíme – ten koncept předpokládá celý balík opatření (s oznámením cenových si pospíšili, Irridium představili nesmyslně na webu… – ta ostatní jsou ještě důležitější a všechno souvisí se vším, …

====

Uplny konec vynecham, nechci ti nadelat problemy.

Tuhle zpravu zverejnuji, protoze mi vadi kdyz se tu podavaji informace o Sportenech jakoby na kamaradske bazi mezi lyzari a pritom je to uplne jinak a jsou v tom komercni zajmy. Mne ta informace otevrela oci a na HOnzovy prispevky se ted divam uplne jinak a info o Sportenech beru s velkou rezervou.

Proc to nereknes na rovinu at vsichni vime na cem jsme? Takhle mi to prijde jako podvadeni lidi na foru.

09.08.2011 00:12:55 #35 

Yrkki

>> #33, Martin430, 08. 08. 2011 16:46:34 tohle trošku přeháníš : „To, co je napsáno na jejich firemním webu jsem označil za blábol, za tím si stojím taky.“ Sorry řekl bych že v tomhle výrobce nijak nepřehání a neblbne lidi. cituju: Dobrý lyžař univerzál, který se chce pyšnit něčím výjimečným.

píše se jen o dobrém lyžaři, není tu zmínka o expertech sportovních lyžařích, žádná superlativa. „chce se pyšnit něčím výjimečným“ – tohle bude bezesporu fakt – bez ohledu na kvalitu tyhle lyže masově neovládnou ani české ani zahraniční svahy. Jo máš pravdu tohle je reklamní blábol ale drží se tak při zemi že mě nechává klidným. Když to srovnám s vymýváním mozků zákazníka u jiného výrobce který mluví o inteligentním čipu který bere energii z jízdy atd atd :-) to se tady nedávno probíralo ne? Podle mého názoru Sporten lidi neblbne a nemasíruje stupidní reklamou jako jiní. (možná je to právě to, co je špatně). Virální reklama od HOnzy? Proč ne – je to alespoň od člověka, který na těch lyžích jezdí. Btw. Nerad bych se dočkal toho, aby všecky lyže mimo RD se vyráběly v jediný megafabrice v PRC. Zatím k tomu má svět našlápnuto velmi dobře. Jo sendviče jsou horší a lepší:-) a iridium není zlato ale taky se leskne. :-)

09.08.2011 00:31:19 #36 

Yrkki

tak si budu muset do sportenu pořádně rýpnout :-) kouknul jsem na jejich nové stránky a přečetl větu o speciálním kompozitu, plnícím funkci jádra a tlumícím vYbrace. Další neotřelý trik jak zaujmout zákazníka. :-D promakaná PR kampaň útočí téměř palicí mezi oči.

09.08.2011 13:49:25 #37 

oblouk muž

>> #34, DarkLord, 09. 08. 2011 00:09:53

Všichni co sem chodí na diskusi už delší dobu vědí moc dobře, že se snažím podporovat české firmy (byl jsem např. jedním z prvních, kdo začal závodit na Lusti). V minulé sezóně jsem tady na fóru začal nabízet možnost vyzkoušet jakékoli lyže z kolekce Sporten. Výslovně jsem se tu několikrát hlásil k tomu, že je máme pro akce VL od Sportenu k dispozici díky dohodě o spolupráci. Všichni, kteří byli na některém (jakémkoli) VLku měli ty lyže k dispozici – a jsem tudíž přesvědčen o tom, že tohle víš i ty, stejně jako to, dokonce dosti podrobně, ví i Martin430, kterému se ten záměr svého času líbil :-).

Také v tomto vláknu jsem se několikrát ke spolupráci se Sportenem hlásil. SOUKROMOU informaci v poněkud rozšířeném podání jsem ti poslal s předpokladem, že vím kdo za tvým nickem je a že tedy mohu popsat to, co by mi ve vlákně přišlo velmi žinantní. Tedy vůbec ne proto, že bych najednou chtěl tuto skutečnost začít tajit, ale proto, že jsem si tady nechtěl připadat jako vejtaha „pan důležitej“. No a kdo mě zná nějakej ten pátek tak ví, že nelžu a nepodvádím (tím spíš lyžaře, které automaticky považuju za kamarády).

Z nějakého podivného ohledu necituješ závěr mého soukromého sdělení – tady je: „…všechno souvisí se vším, což nějak neumí pochopit :-)… Je to s nimi těžké :-)…“. Je to v podstatě jen poněkud jiná verze mé odpovědi tobě zde ve vlákně č.21: „Máš pravdu, že ten postup je podivnej… – … a s tou rolí… – no, řekněme, že se vzájemně snažíme nějak se pochopit.“…

No a tohle je fakt. Jsme totiž se Sportenem na začátku spolupráce – tedy v situaci, kdy získáváme vzájemnou důvěru – a dost možná, že i díky tvé „službě“, jsme zároveň i na konci spolupráce – což mi přijde, že je dost škoda.

Nikdy nikdo nikoho nenaučil lyžovat - každej se to musí naučit sám. Dá to ale čím dál víc práce - a bolí to.

09.08.2011 13:52:49 #38 

oblouk muž

09.08.2011 17:08:37 #39 

Martin430

Ahoj lyžaříci a lyžařice,

to, co Honza tvrdí o tom, že jsem spolupráci VL se Sportenem podporoval, resp. se mi líbila, je lež jako věž.

Rozhodně se od tohoto tvrzení distancuji.

Vůbec se mi nelíbil projekt půjčovny lyží na VL, už vůbec ne Sporten, a HOnza to všechno dohodl sám bez vědomí ostatních členů VL o.s. A to přes námitky většiny tehdejších členů sdružení, kteří měli nadstandartní vztah k Lusti a patrně všichni, krom mně je i vlastnili. Sporten neměl nikdo, mimo snad HonzY a Kraba, jako jednu z lyží v domácí lyžárně, neviděl jsem na něm (Sportenu) v sezóně 2010 jezdit ani HOnzu.

Do VL jako Honzovi aktivity mi nic není, ale rozhodně se ohrazuji proti tvrzení, že jsem já podporoval spolupráci se Sportenem a osobně nevím o nikom z tehdejšího VL o.s., kdo by tak činil.

Zdar. Buďte zpevněni. M430

09.08.2011 20:21:32 #40 

oblouk muž

>> #39, Martin430, 09. 08. 2011 17:08:37

Je to trapný Marine, řešit tohle ve vlákně. Že lžeš mohou potvrdit kolegové (ostatně mám archivovanou naši korespondenci o Sportenu). Tady a teď vyvrátím tvoje tvrzení citacemi POUZE z tvých e-mailů:

• 3. prosince 2010 18:53 = „Ahoj,jak bylo v Harrachově? Nezapomeň mě ve Sportenu chválit, jak je všade doporučuju, přestože bych si to jaktěživo za peníze nekoupil. A Tichýmu neříkej, že máš v kufru ten wobleček. :o))) Těším se, že Tě ve středu uvidím, kamaráde. Martin430“
  • 5. ledna 2011 19:55 " …Napadají mě dvě věci k tématu. 1. Sporteny – proč je nedáš Milanovi Starýmu na rolbu v neděli ? Tahat to z auta přes dvě lanovky v rukách mi přijde zbytečný…".

Tady bych snad ještě měl připomenout, že jsi ze své vlastní iniciativy na Dvoračky vypracoval, vytiskl a tam dovezl testovací formuláře ke každému páru lyží Sporten… :-)

• 22. března 2011 22:44 „…Ty Sporteny fakt na mysli nemám. Já vím, že to myslíš maximálně dobře, proto jsem letos naháněl lidi na testy,co jsem mohl,ale k možnosti sebemenší změny v týhle fabrice jsem osobně velmi skeptický…“.

Podobně mám archivovány i jiné tvé maily týkající se ještě nepříjemnější záležitosti – že to by byl důvod razantní změny tvých postojů a organizování kampaně proti mně? :-). Nikdy bych sem takové věci netahal, kdybych se nemusel účině bránit. Jsi divnej, Martine430. Líbí se mi ale tvůj pozdrav – Buď zpevněn!

09.08.2011 21:48:59 #41 

Martin430

>> #40, HOnza, 09. 08. 2011 20:21:32

Já zas miluju tvoje smajlíky, HOnzo.

1. Neorganizuji proti tobě žádnou kampaň, nemám důvod. Co ti chci říct, to ti tu říkám, jasný?
  2. citace mých soukromých mailů v diskuzi? Hm. Stručně: Vtípek z 3.12. odkazoval na moje doporučení zde v diskuzi, že je možno různé typy lyží zkusit na VL-ku, v souvislosti s tvojí návštěvou ve Sportenu. Lednovy e-mail byl k logistické (dez)organizaci VL v Rokytnici. Březnový odkazuje na můj příspěvek o zcela jiných lyžích zde na fóru. Ze všech je asi zřetelně vidět moje nadšení pro značku.
  3. Nepozoruji razantní změnu, pozoruji konzistenci názoru.

Nekritizuji tvoje angažmá ve Sportenu, ani žádné tvoje aktivity, ale způsob, kterým tu prezentuješ jeden z jejich výrobků. Rozhodně však znovu popírám, že bych tomu fandil a moje podpora nepatřila Sportenu, ale tvému projektu VL.

Konstatuji, že tímto tuto – máš pravdu, že skutečně do vlákna nepatřící a celkem nechutnou – záležitost za sebe uzavírám. Na další eskalaci nebudu reagovat.

Jsi jeden z nejzdatnějších manipulátorů, které jsem mohl poznat, což tu – bohužel – může zasáhnout řadu uživatelů, čtenářů.

09.08.2011 21:54:21 #42 

kokoska.rokoska muž

Ja prosim, jako byvaly kolega, mohu potvrdit, ze Martin430 spolupraci se Sportenem nikdy nepodporoval. Stejne jako ja. Za ostatni mluvit nemuzu a nebudu.

A kdyz jsme u toho „spinaveho pradla“, e-maily taky mam archivovane…

Hezky den!

„Tak špatnej lyžař snad ani nemůže bejt slušnej člověk!“

09.08.2011 21:58:30 #43 

Pavlos muž

čau, prej to tady trošku smrdí a pere se špinavý prádlo…

Výše uvedený názor je jen soukromým subjektivním dojmem autora. Nemusí, ale někdy i může to být pravda.

09.08.2011 22:01:07 #44 

oblouk muž

>> #42, kokoska.rokoska, 09. 08. 2011 21:54:21

? – OK, když tomu co jsem citoval, event.z další korespondence rozumíš takto…

09.08.2011 22:06:40 #45 

oblouk muž

>> #43, Pavlos, 09. 08. 2011 21:58:30

Jo – myslím, že jsem se tu nikdy s nikým nestřetl, natož abych někoho napadl. Ani tuto přestřelku jsem nevyvolal. Omlouvám se všem, ale myslím, že jsem se musel bránit – a citacím je snad možno rozumět tak jak znějí…

09.08.2011 22:09:45 #46 

Pavlos muž

K.UrWa lidi, neleze vám to počasí na mozek? Běžte radši do sklepa/garáže/kou­pelny a cvičně si dvakrát namažte lyže, než tady něco budete psát.

A já zase pádím. Čaw.

Výše uvedený názor je jen soukromým subjektivním dojmem autora. Nemusí, ale někdy i může to být pravda.

09.08.2011 23:11:03 #47 

vašek2

>> #46, Pavlos, 09. 08. 2011 22:09:45

jojo, jak Šárka s fotrem…

10.08.2011 09:04:30 #48 

milan2

To je debata. A komu to pomůže, druhé straně? Diskuze o lyžích je vždycky jen o emocích a z zvrhlé propagaci. Lepší by bylo se víc bavit jak na tom stát, aby si člověk alespoň trochu připadal jako lyžař.

Lyžovat jsem nikdy neuměl a nikdy nebudu.

10.08.2011 09:15:46 #49 

HonzA_ muž

Tak to je tedy něco pánové. Teď si tady budeme posílat veřejně citace z našich soukromých emailů?

Když už se tu objevilo i odvolání na mně:

„Že lžeš mohou potvrdit kolegové…“, tak přidám stručné shrnutí z mé strany:

• VL o.s. je (byla) společná aktivita několika lidí včetně Martina430, Kokosky, tebe a mně
  • Pořádání VL akcí a tzv. VL Klub byly tvé soukromé aktivity, VL o.s. se na nich nijak přímo nepodílelo. V otázkách jejich rozvoje jsi se nás ptal na názor, případně žádal o rady a doporučení. Někdy jsi se jimi řídil, jindy zase ne. Což je naprosto v pořádku, protože to byl tvůj projekt a tvé riziko.
  • Jednotliví členové o.s. ti na podzim 2010 slíbili pomoc s pořádáním akcí VL v sezóně 2010–11 v rámci jejich možností
  • Sporteny a jejich půjčování se týkalo tvých akcí VL a k žádné spolupráci VL o.s. a Sportenu nedošlo a nebyla ani v jednání
  • Na přípravě akcí VL jsme ti pomáhali i na věcech se kterými jsme nesouhlasili, případně měli na ně jiný názor. Prostě VL akce a VL klub byl tvůj projekt a ty si vyslechneš náš názor a potom se rozhodneš. A protože jsme slíbili pomoc, tak pomáháme s tím co je potřeba a ne jen s tím co se nám líbí.

Tak, a teď ke konkrétní zmiňované pomoci s organizací akce v lednu na Dvoračkách – protože jsem byl tou dobou lazar a ležel jsem doma s natrženými vazy (jestli mně pamět neklame, tak jsem byl 5.1 na artroskopii s kolenem) – pomáhal jsem Martinovi430 s přípravou organizačních záležitostí na Dvoračky. Krab zase řešil jiné věci a pomáhal hlavně potom na místě na svahu. Vím že Martin430 nesouhlasil s pojetím půjčování Sportenů, ale byla to tvá akce a tvé rozhodnutí a tak se snažil udělat maximum pro to, aby dopadla dobře a aby tvůj partner (=Sporten) dostal maximum zpětné vazby a byl spokojený. Současně chtěl i vnést pořádek do půjčování pro účastníky akce – aby měli možnost si dopředu říci kdy a jaké lyže budou chtít vyzkoušet a nemuseli se o ně přetahovat před lyžárnou – jinými slovy aby byli také spokojeni. To, nikoliv nadšení pro spolupráci se Sportenem, vedlo Martina430 k vytvoření formulářů které se mnou i konzultoval a společně jsme je dotahovali do závěrečné podoby. A pak byl velmi zklamaný tvým rozhodnutím že je to zbytečnost a nebudou se používat.

A já sám za sebe řeknu že opravdu rád podporuji české výrobce, a to z mnoha důvodů. Nicméně by to vždy měl být někdo, kdo je schopný nabídnout něco extra oproti běžné šedi průměru. A v mých očích to je v lyžích Milan Luštinec. Jeho nadšení, ochota, vstřícnost a otevřenost, spolu s velmi rozumnými cenami jsou prostě báječnou kombinací.

Já Igorovi ve Špindlu nesmrdím!

10.08.2011 10:42:57 #50 

VlastaR

Dobrý den všem, vím, že můj příspěvek pravděpodobně vůbec nevezmete a bude vám ukradený, přesto ho musím napsat a bude to můj úplně poslední, s tím, že již nikdy nebudu vstupovat do diskuze a ani jí číst a snow.cz pro mě skončilo. Jsem z vašeho urputného boje proti HOnzovi znechucený. Co se to s vámi lidi děje ??? Vždyť tady už vůbec nejde o nějaký lyže, natož o lyžování. To je nějaká rivalita nebo co ??? Znám HOnzu už nějaký ten pátek. Učil mě lyžovat a radil mi, tak jako vám. Nikdy za to nic nechtěl. Vy, kdo ho znáte, to víte. Naopak většinou mu lidi dluží, možná i někteří z vás. A nejde jen o peníze. HOnza není diplomat, kdyby byl, nedal by se zatáhnout do nějakého prapodivného boje. Ale je to prostý a čestný člověk a proto si ho budu vždy vážit. Až napadne sníh a postavím se na ten kopec po ránu se sluníčkem v zádech, budu ten nejšťastnější člověk, přesto mi bude líto, že to tady takhle skončilo…

10.08.2011 13:17:44 #51 

Martin47 muž

>> #50, VlastaR, 10. 08. 2011 10:42:57

Ahoj, byla by škoda opouštět diskusi a web kvůli trošce sporů. Zachovej nadhled a chladnou hlavu. Zkus se na to celé podívat mýma očima, člověka, který není nijak zainteresovaný. HOnza prostě na diskusi rozjel řadu soukromých komerčních aktivit a s vychvalováním Sportenů to trochu přepísk. No a na diskusi, kde má každý právo prezetovat svůj názor, se mu to trochu vrátilo a nejspíš i s úroky. Nic víc, nic míň. Tak se oklep a zůstaň. Bylo by tě škoda.

10.08.2011 15:44:29 #52 

Pavlos muž

>> #51, Martin47, 10. 08. 2011 13:17:44

Jasně. Ale HOnza není jediný, kdo si tady přihřívá polívčičku. Proto nechápu výpady Martina430, který si SNOW taky „vypůjčil“ pro bezplatnou prezentaci Snowriderů.

Nikomu to nezazlívám. Jen mě překvapuje, že někdo, kdo pije víno káže o vodě…

_____________­__________________

spekulace pod čarou: že by spor a rozkol mezi HOnzou a Martinem430 byl hlavně kvůli tomu, jestli na VL vozit Sporteny nebo Snowridery?

10.08.2011 16:15:21 #53 

TomáS muž

Díky hoši za zábavu…BTW dneska byl pecka den na Tuxu, v poledne teplota –5°C:-)

10.08.2011 16:34:33 #54 

Martin47 muž

>> #52, Pavlos, 10. 08. 2011 15:44:29

Jasně, máš pravdu. On byl počátek současného rozporu cítit z příspěvků už někdy před půl rokem a teď to holt trochu vybouchlo. Je to ale logický vývoj, sledovatelný všude tam, kam se do vztahů vetřou peníze. Třeba se to ale ještě na sněhu srovná a boys pro nás udělají porovnávací testovačku Sporten-Snowrider. Tam jim pak řekneme, že nejlepší jsou stejně Stöckli :-).

>> #53, TomáS, 10. 08. 2011 16:15:21

Osobní zkušenost nebo z webu? BTW, dnes dorazila deska a vše je doma hezky na hromádce. Teď se chystám tak na týden na Králický Sněžník a až se vrátím, začnu montovat. Na rozdíl od místních bavičů mám docela příjemné starosti. Jen to počasí by se mohlo trochu vylepšit.

10.08.2011 18:03:38 #55 

TomáS muž

03.09.2011 09:53:55 #56 

boso

Sporten Iridium low-end?

Dlhšiu dobu som to tu nesledoval, a teraz sa nestačím diviť. Martin430 niekde vyššie píše „Uvedený model je typický low-end a s ukázkově nízkorozpočtovou konstrukcí“. Myslel som si, že lowend by mohli byť lyže prakticky bez jadra, vyplnené „penou“. Ale že by tam patrila lyža, ktorá ja síce bez titanalu, ale charakterom konštrukcie je to sendvič, s dreveným jadrom a laminátom? Alebo ju niekto radí do lowend kategórie len kvôli cene -t.j. čo je lacné,nemôže byť dobré? Alebo kvôli pôvodu-čo je české, nemôže byť dobré? Áno, jej „uvedenie“ do života je nezvyklé, voľba len jednej dĺžky tiež – ale konštrukčne to určite nie je low-end. A ku kvalite sa asi nikto (možno okrem HOnzu)ešte vyjadriť nemôže – takže odpisujeme niečo, čo prakticky nepoznáme. Prečo?

13.09.2011 17:16:07 #57 

sporten

Vážení příznivci lyžování, sledovat celou diskuzi, která se zde na těchto stránkách rozvíjí, je hodně náročné. Nepochybuji o tom, že všichni jste nadšení lyžaři. Z vašich reakcí je vidět, že témata ohledně lyží vás nenechávají v klidu. Pochopitelně to ve Sportenu sledujeme a přemýšleli jsme o tom jak vstoupit do diskuze. V první fázi jenom chceme podotknout na obranu Honzy – od Sportenu nedostal zatím ani korunu a je zbytečně napadán. Má sice zapůjčené lyže na předvádění, ale pokud víme, je ve svých výrocích neúplatný. Rozvíjet diskuzi by napjatou situaci jenom vyostřilo. Proto jsme se rozhodli vás, kteří projevíte zájem, pozvat k nám do Sportenu na prohlídku výroby. Tam určitě získáte odpovědi na vaše otázky. Lepší je jednou vidět než …. Abychom se vám mohli plně věnovat, navrhujeme termín 23.9. 2011 v 9 hod. Pokud budete mít zájem, prosím potvrďte svou účast na mailu konecna@sporten.cz.

15.09.2011 14:14:50 #58 

richard 2 muž

Ahoj, pokud by někdo skutečně jel do sportenu z Prahy, rád se přidám a o benzín se podělíme. Sportu zdar!

16.09.2011 09:06:40 #59 

sarfik

>> #58, richard 2, 15. 09. 2011 14:14:50 Zdar, ja pojedu, ale z Humpolce. pro ostatni: Mozna by stalo za to napsat kdo jede.

...≈≈≈8≈≈≈...

18.09.2011 09:10:21 #60 

rADEk

zdar taky bych se pridal, pojedu z Plzne,ale povezu mamu na letiste a nekde bude muset pretrpet 2.5 hodiny- asi u Mekace. zase aby nas tam nebyl zajezd Hujerojc :-)

Demokracie je pěkná věc, ale jeden osvícený monarcha by byl pro tuto zemi požehnáním.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy