[Analyzátor]: ike - č. 1 - příspěvky uživatele ivan-ski
Ta cast ktora u Tomatasa ma hlavu a patu, t.j. vyraznejsie naklapanie na hrany, tlak, prehnutie lyze a efektivne tocenie, sa vola carving. Alebo aj gulaty obluk, cisto po hrane. Z prvych ktori ma v to…
Martin, myslim ze aj v CR mate prislovie „mysliet znamena hovno vediet“. Pri lyzovani a uvazovanim nad fyzikou to plati dvojnasobne zmagori to aj toho kto lyzovat vie. Milionkrat sa mi to potvrdilo, n…
Ja si naopak myslim ze v tomto vlakne som toho napisal celkom dost, aj argumentacne aj odborne. Obluk tvoje nazory prilis nepoznam, a priznam sa ze ma ani velmi nezaujimaju. Obhajoby, pred kym? Uz si …
#120 oblouk:
v prvom rade by si si mal vyjasnit ci sa teda na lyze aktivne tlaci alebo nie. Potom sa mozno budeme bavit kedy, ako a preco. U tinyW si pisal ze vertikalny pohyb je chyba (nejdem pres…
Orim, spravne si si vsimol. Ano Svindal ma trocha nastval, tym jak si pri salovom futbale natrhol achilovku tesne pred Soldenom. Od pretekara, s ambiciami na celkovy WC, profesionalnym timom okolo pod…
Valerius: ze ti vadi obsah mojich prispevkov o to lepsie. Mozes byt uplne konkretny, vysvetli mi v com sa mylim, alebo v com nespravne chapem Tedove vyhlasenia. V com sa myli Ted tu asi rozoberat nebu…
„Od počátku svého studia učinil jsem si zásadu, že kdekoli poznám
mínění správnější, ihned upustím od svého méně správného a pokorně
i radostně přijmu názor zdůvodněný lépe“ JAN HUS ![]()
Mirek: post #83 som napisal este pred tym jak som videl to video a poznal nazory priamo od Teda. Jeho priame citaty mi len potvrdili to co si presne myslim. A pri pohlade na Hirschera to "aktivne tlac…
Z novej modernej techniky nic nebude, lebo je to totalna kravina. A to nielen na urovni race, ale aj u ambiciozneho sportoveho lyzovania, kde sa obluky robia v tempe a nie ako kopec, priroda a ine mag…
Harry: uz som to tu myslim pisal. Zaklon je pre bezne ucely lyzovania chyba. Lebo si potom kde-kto moze vylozit, ze jazdi v zaklone ako Bode a je to OK. Ze pretekari maju tazisko viac vzadu je dosledo…
Pozeram ze sa tu zase roztrhlo vrece s odbornikmi vsetkeho druhu. Som rad ze sme po fyzikalnej stranke znova neobisli ani Ligetyho :) A to este keby ten chudak Marsel tusil, ze na lyze netreba tlacit,…