Domů Diskuze neviditelné (ke všem modulům) [Diskuze k článku]: OTEVÍRÁNÍ SEZONY NA KAPRUNU 2008

[Diskuze k článku]: OTEVÍRÁNÍ SEZONY NA KAPRUNU 2008

20.10.2008 07:51:40 #1 

administrator

To je akce pro všechny, kdo netrpělivě vyhlížejí první sněhové vločky, ale hlavně pro ty, kteří se těší na první možnost „rozkrájet bílý manchestr“. Časopis SNOW vás spolu s penzionem Tyrol a lyžařskou a snowboardovou školou Sherpa Ski School zve na další druhý ročník „Otevírání sezóny na Kaprunu“.

Odkaz na článek

20.10.2008 11:48:01 #2 

administrator

(Říha Mirek, jmps@email.cz) Zdravím rád bych touto cestou poděkoval organizátorům jak za předsezónní tak i dubnové akce. Vše bylo super, počasí, nálada, akce i testovačky. A nejlepší byla motivační výuka. !!!

Určitě se zase zúčastníme letošních akcí a doufám, že se potkáme s ostatními účatníky.

Carvingu a telemarku i snb zdar.

Říha

20.10.2008 14:22:08 #3 

administrator

(Dell, ) Zdravím všechny lyžařské nadšence. Už se nemůžu dočkat sněhu.....:-)))) slyšel jsem taky o této akci od lidí na sever. moravě, prý to bylo super – ubyt., sníh, pohoda, počasí…:-)) tak jsem rád, že mi to tu někdo potvrzuje. Takže já jedu.....kdyby někdo chtěl jet a neměl auto, tak se tu ozvěte, můžeme to dát dohromady ať šetříme…:-))) – i když teď propa klesá..:--)))))))) tak zdař bůch lyžaři a na Kaprůnu se potkáme.

20.10.2008 14:59:47 #4 

administrator

(Fides, ) Ahoj Delle, neděláš náhodou v IT businessu? ;-) Zapomněls na sebe dát kontakt, kdyby náhodou někdo chtěl využít tvé nabídky na ekologické hromadné pálení levné ropy. Mějte se!

01.11.2008 13:28:14 #5 

administrator

(Petr Brabec, brabec39@seznam.cz;) Uvažuju, jestli bych jel, ale nemám se tam jak dostat, tak se tu chci zeptat, jestli někdo nemá volný místo. ideální by bylo, kdyby to byl někdo z okolí Liberce, nebo Jablonce

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy