Alpine Ski World Cup 12/13 - příspěvky uživatele ivan-ski
Hirscher jadzi este lepsie ako minuly rok. Stopa je uzsia ako kedysi ale nie je uzka. Prave na Hirscherovi to vidno, ako to nohami pumpuje co sa v uzkej stope neda. A presne nemci na tuto „krasojazdu“…
Petre drzim palce, lebo uz teraz vidno ze to ma velmi dobre rozbehnute a velky potencial. Jej vyska je velka deviza, ale aj riziko ohladne zraneni. Hlavne ak vyrastla uz takto mlada. Pokial to s timom…
Myslim ze Ivanov citat v #364 a Mirekov post #483 vystihuju situaciu velmi dobre. Je to strucne a k veci.
Samotny Hirscher s Girardellim to vidia vpodstate rovnako. http://sport.orf.at/stories/2…
Nechcem povedat ze Jeroncic je uplny pako, ale pri jeho uvahach o tom ako Ivica nema talent a vsetky uspechy dosiahol vdaka drine to je uroven bulvarneho clanku. Skusenosti ktore z kondicneho/bezeckeh…
Dnesne 2.kolo bolo nepozeratelne. Skoda Pintua, ten si zasluzil vyhrat. Terminator Hirscher zajazdil co bolo treba, Ted s chybami, Aksel s usmevom a ostatni do poctu. Raich, Matt ale a…
http://www.youtube.com/watch?…
Ted pohlad zozadu. Okrem toho ako to tam pekne rve, lubi sa mi ten pohlad. Keby mohli byt prenosy spestrene takymito zabermi bola by to dobra action.
Carvovanie bolo okrem ineho aj posun k zdravemu lyzovaniu. Podstatne menej namahy roznych tlakov kolenami, ovela jednodudchsie a teda bezpecnejsie jazdenie. To ze nove GS bude bezpecnejsie preukazoval…
Ivan > Ano, to, jak se ze svého typického broušení zadkem sněhu bleskurychle zvednout, přehranit, neztratit výšku a jít do nového oblouku včas, je úžasné. Nejlepší nasazení vnitřních sil i v maximální…
To su tie nove GS lyze. FIS si mysleli ze carving obmedzia a Ted ma bok/zadok na snehu prisamfakt aj v pretekoch na rozbitej trati. Na novom materiali ako jeden zmala dokaze carvovat. Ostatni kym na …
Lins ma v prvom rade lyze a domacu trat, ale vie to treba uznat. SG isla vrchnu cast lepsie Tina, spodok uz bola klasika. Uvidime ako im to bude klzat v Europe.
Teraz som zistil ze XC je bezkovanie, myslel som ze to je skicross. Moja chyba, pardon. On porovnava zjazdarov a bezkarov, ten je uplne mimo. Akoby som k tomu nic nenapisal.
To ze lyziari voci inym sportom maju kondicne limity nie je ziadna novinka, vidno to najma u zien. Ale pri muzoch uz velmi keca. Ivica dominuje 10 rokov v tak komplexnej a konkurencne nabitej sutazi a…
Treba dufat ze Tina Maze vyhra celkovo WC. Vyzera byt v zivotnej forme. Lins nema formu ktoru by potrebovala a ak jej nevyjde zopar SG alebo DH tak tuto sezonu mozno aj predcasne zabali.
Svajciari predsalen asi maju volnejsiu atmosferu, vdaka neobmedzenym rozpoctom. Borci na to aby „prezili“ nepotrebuju prilis makat, tahat treningy do takych extremov ako ostatni. Zranenia su zaujimava…
Ja by som len spomenul ze Ivica jazdi od cca 2000 kde bol mladik a zacal dominovat rovnako. Pri carvingoch logicky viac carvuje, ale stale je to jeho rovnaky styl. Nakoniec velmi podobny ako mala Jani…
Slalom je dost nachylny na chyby a casto byva najlepsi ten kto ich spravi najmenej. Tie rozne finesy ako bok na snehu nie vzdy dosiahnu zelany efekt a casto to byva v preteku na rozbitej trati zbytocn…
Slalomka, mas pravdu v tom ze tvoje otazky su hlupe. Ale zase to ze Kryzl kopiruje Kostelica si trafila celkom presne, takze sa ti pokusim odpovedat. Kostelic pred 2 rokmi vyhral celkovo svetovy pohar…
Myhrer vyhral z podobneho dovodu ako Maria Riesch. Dlhe, silne, ohybne nohy. Myhrer ma momentalne este aj perfektnu psychiku, spicar/vypadok nemal ani si nepamatam. Zaklad je ten ze obaja jazdia cisto…
Zbytocne sa tie lyze dokolecka rozoberaju. Keby som prisiel s tym ze lietadlam treba skratit kridla o 5cm, aby sa ich zmestilo viac vedla seba na letisko, a tym sa zvysi bezpecnost leteckej premavky, …
Je pravda ze momentalne lyzovanie islo dole vodou. Okrem Slalomov, hlavne muzskeho sa na to neda ani prilis divat. Cuche sice borec, ale v 38 rokoch aby vyhraval je anomalia. Oproti Hermannovi a Eberh…
Bezne sa taketo tajne sny daju vyriesit predjazdom. Marlies mala u muzov v SL Schladming, 2 kolo okolo 25. z 30. Lins to asi nestaci potrebuje okolo toho robit show. Mohla by sa este tak nakratko ostr…