Vaše maximálka na lyžích - příspěvky uživatele fricino
>> #918, EagleF1, 25. 02. 2021 21:34:31
Že vy chystáte nějakou novou navigaci, která bude jako první měřit aspoň přibližně přesně rychlost…
>> #847, EagleF1, 24. 02. 2021 13:34:43
Já si mezi řádky vyčetl, že podle tebe snad jediný rozdíl v tom, že se Kája nebála to pustit, prot…
>> #828, EagleF1, 24. 02. 2021 11:32:16
Já mám dojem, že s rychlostním lyžováním a tenisem jste vedle. Ta se měla dát na basket!
Můžeš …
>> #825, Martin47, 24. 02. 2021 10:49:51
já se trochu bojím, aby to naopak nebyl vrchol a další kapitoly budou jenom slabý odvar:)
…
>> #750, jurol, 23. 02. 2021 13:30:27
Dá se z toho vytáhnout doba, za kterou se dostane tento ideální případ třeba na 95% té rychlosti?
Mě to nedá.. Škoda, že to Kája o trochu víc nezabalila, mohla z toho v Bormiu vymáčnout i 120: https://youtu.be/RyJstUPOToY?t=56
Jinak na sklonu 40 stupňů bych ti to i věřil, ale nevím jak by dcerk…
Já sem moc často nechodím, ale je hezké vidět, že je tohle vlákno tak konzistentní. I když je pravda, že dítě ve 110 je ještě těžší kalibr než obvyklá dálniční rychlost na dobře naklopených slalomkách…
>> #305, Martin47, 04. 04. 2010 12:56:42
slušnej popis toho kamikadze… mě na tý rychlosti doted neseděly jenom ty slalomky, ale teď se k …
>> #255, VlastaR, 01. 04. 2010 16:22:20
já třeba jezdim pozadu hodně a rád… už mě totiž nebavilo jak mě předjížděli týpci na slalomkách:)…
mirek: ale jo, psal si někde že dáš 90kmh ve smýkanym oblouku.. pak si tady psal že si kvůli vodivýmu sněhu musel zpomalit a vozil ses jenom 95kmh na těch svejch raketovejch slalomkách, tak z toho nec…
to byla spíš narážka na to jak si očividně zakládáš na tom, že jedeš 95 na slalomkách ve smýkanym oblouku ty borče:))
mirek: zapoměls tam zadat že jedeš na lyži která neni na to aby se na ní jezdilo ve „vajíčku“
honza: kvůli tomu že ta kolmá stěna je krapec šikmo?každýmu nám je asi jasný, jak to má bejt ne:)) tak to prostě vem že to tak je ty % a nelam si s tim hlavu už:)))
ted čumim že to je firma přes sekačky nebo co, to zase bude halo:))) ale ten obrázek je myslim jasnej…
honza: sklon v % lineárně odvozenej od úhlu teda fakt neni:)) sou to prostě % převýšení na určitý dráze… když na metru chytíš metr vertikálně tak je to 100%, když půl metru, tak je sklon 50%, žádná…
z toho videa je jasně vidět, že řikat, že normální člověk nemůže chytit na pistě devade nebo kilo, je hovadina uplně stejná jako když někdo tvrdí že to chytí na slalomkách v oblouku:))
mirek: haha.. spokojil s 95 na slalomkách kvůli vodivýmu sněhu?? ty si fakt mimo:))) smiř se s tim že ta tvoje slavná gpska je nějaká mrdlá:))
sranda tohle téma:)) mirek: jako bránit se argumentu že na slalomkách se kilo nedá, tim že si to kilo udělal po hranách v oblouku.. to snad ne:))