16.02.2013 21:03:21 #2
Už koncem března je tam celkem slušné teplo a sníh taje, takže v druhé půlce dubna to spíš bude o opalování, než o lyžování.
Ale rozhodně bych to nezavrhoval. Taková skoro-letní lyžovačka v tričku má neuvěřitelné kouzlo.
19.02.2013 18:52:37 #3
>> #2, korsičan, 16. 02. 2013 21:03:21
Díky. V loni jsem absolvoval Arabbu Marmoladu v takovém termínu a právě super. Na horních pistách tak do 13 hod paráda no a dole ze sjezdovky přímo mezi krokusy:-)). Ale z livigna mám strach že je níž. No uvidím „opalovačka“ a " lážo plážo lyžovačka" taky nebude k zahození po sezoně:-)
19.02.2013 19:46:25 #6
>> #3, michals, 19. 02. 2013 18:52:37
Já mám tyhle pozdně jarní lyžovačky rád. Jak od lyží stříká ta směs sněhu a vody, ta hrudá zrnitost sněhu, sluníčko, teplo ......
Sníh tam nějaký určitě bude, tak co. Možná bych počkal až na ten duben, stejně ti to nikdo nevykoupí.
Raději přelom dubna a května třeba na Stubaii, než prosinec a leden
kdekoli jinde.
19.02.2013 22:15:35 #8
A ještě jedna, celkem nepodstatná věc. Chce to hóódně čokolády na obalení nervů při čekání ve frontách a polsko-český slovník. Lyžování je fajn tak do 12.hodiny max., potom hromadki (česky muldy) a kohorty přiopilých severních sousedů všude kam se podíváš. Ubytování to samé v bledě modrém, když budeš mít štěstí tak se i vyspíš. Cena není vše, doporučuji si něco připlatit a vyrazit ještě před akcí LivignoFreeSkipass, třeba na konci března-ideál. Foto jedné takové normální čekačky zde
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.