Sjezdovky:
Převažují červené, široké magistrály, které jsou ideální ke
carvingu, následovány modrými a několika černými sjezdovkami. Vybere si
každý dle své chuti a nálady. Výběr obzvláště počátkem jara
doporučuji přizpůsobit působení slunečních paprsků.
Sněhové podmínky:
Na sjezdovkách sněhu dostatek, mimo sjezdovky už především v nižších
pasážích probíhalo jaro.
Komfort – lanovky, vleky a zázemí:
Lanovky z údolí kabinkové, dále pokračující expresní dvou- až
osmisedačky. Dále několik kotev především pro děti a začátečníky.
Zalidněnost:
Zalidněnost střediska spíše vysoká, trochu přisuzuji, že je po Fügenu
hned druhé na ráně při příjezdu od dálnice. A také neděli.
Občerstvení a aprés-ski:
Restaurací, ze kterých si můžete vybrat, je poměrně dost. Navštívena
Firnhütte, kterou mohu vřele doporučit. Specialitou této restaurace je
T-Bone Steak za 23,90 EUR, který jsme sice neochutnali, ale vypadal úžasně.
Servírovaný na lávovém kameni se salátem a hranolkami. Polévky od 6,40 do
6,80 EUR, salát s domácím dresingem 4,80 EUR, štrůdl 4,60 EUR a palačinka
9,60 EUR.
Doprava do střediska a parkování:
Do střediska se můžete z Zillertalského údolí dostat skibusem nebo
autem, parkoviště jsou bezplatná a míst je opravdu hodně.