Sjezdovky:
Sölden už otevřel většinu svého areálu. Kromě pár okrajových
lokalit se dalo lyžovat ve všech třech oblastech - na Giggijochu,
Gaislachkoglu, i na obou ledovcích Rettenbach a Tiefenbach. Všechny otevřené
sjezdovky byly upravené, občas se na nich vyskytovaly kamínky a místy
ledové plotny, ale opravdu jen zřídka. Celkově se lyžovalo velmi
příjemně. Sjezd do údolí je zatím uzavřen.
Sněhové podmínky:
V údolí zcela beze sněhu a ani na hřebenech příliš přírodního
sněhu není, ale ve spojení se zasněžováním je ho dostatek.
Komfort – lanovky, vleky a zázemí:
Na Giggijochu mají novou, nejkapacitnější lanovku na světě (4 500
os./hod.), jinak převládají odpojitelné 4- až 6sedačky, většinou s
bublinami, 8místné kabinky a už jen pár vleků.
Zalidněnost:
Relativně příznivé počasí a velké množství otevřených sjezdovak
přilákalo velmi mnoho lyžařů. Ráno se u nástupu na výše zmiňovanou
novou kabinku na Giggijoch pohybovalo na první pohled "mraky" lidí, ale díky
její rekordní kapacitě bylo čekání jen na pár minut... Nahoře v areálu
se již davy rozprchly, občas se sice na některých lanovkách tvořily
větší fronty, největší na kabinku na ledovci Tiefenbach kolem 10 min., ale
jinak většinou buď bez čekání nebo na 2 až 3 minuty.
Některé páteřní sjezdovky byly přeplněné, ale i na nich se dala najít
mezírka na pár delších oblouků, jinak se na sjezdovkách jezdilo bez
problémů s dostatkem místa.
Občerstvení a aprés-ski:
Na všech páteřních uzlech jsou velké samoobslužné restaurace, dále
jsou po celém areálu roztroušené horské chaty. My využili restauraci na
ledovci Tiefenbach, která byla v době oběda vysloveně přeplněná a najít
volné místo docela trvalo... Výběr jídel klasicky alpský - od polévek a
salátů přes těstoviny a pizzy až po klobásy nebo steaky. V této
restauraci najdete i místo, kde si můžete schrupnout. 
Doprava do střediska a parkování:
V údolí sníh není žádný, cesta do střediska tedy byla bezproblémová
a parkování v parkovacím domě hned u lanovky na Giggijoch mělo dostatek
míst i kolem 10. hodiny.